Geen producten (0)
1 2
 

Aspergepakket dienblad

€ 22,95 (inclusief btw 9%)
Niet op voorraad
Omschrijving

Aspergepakket dienblad

In de maanden mei en juni is het witte goud, oftewel de asperge, weer volop verkrijgbaar. Wij halen onze Limburgse asperges rechtstreeks dagvers bij onze teler. Zo zorgen we ervoor dat de asperges vers in onze aspergepakketten komen. 

Inhoud

  • 1 kg verse asperges klasse AA van Limburgse bodem. Onze asperges halen we dagvers bij "t Zittard tuinbouw in St. Odiliënberg. De asperges wordt vervolgens vacuüm verpakt en gewikkeld in een mooie theedoek. Onze asperges zijn door het vacuüm verpakken ongeveer 7 dagen houdbaar.
  • Een softcover receptenboek met 11 smakelijke asperge recepten. Dit receptenboek bevat een verzameling heerlijke recepten die de asperge op meerdere manieren tot zijn recht laten komen.
  • Het witte goud aspergebier. Een lekker biertje dat uitstekend te combineren is bij een aspergerecht.
  • Fruitgenot aspergelikorette 40 ml van Graanbranderij de IJsvogel uit Arcen. Deze likorette is uitermate geschikt als smaakmaker bij aspergegerechten.
  • Ambachtelijke aspergesaus van ons Ambacht. Bereid met verse room.  

Afmetingen houten dienblad

32.5x22 cm (lxb)

Verzendinformatie

Dit aspergepakket dienblad wordt afgewerkt met folie en lint en zullen we verzenden in een standaard doos. Het aspergepakket versturen we naar ieder willekeurig adres in Nederland, België of Duitsland. U kunt het aspergepakket ook als cadeau naar een alternatief adres laten verzenden. Wij kunnen dan geheel gratis een handgeschreven kaartje met uw tekst toevoegen. Dit kunt u aangeven tijdens het bestelproces onder het kopje extra informatie. 

Ook interessant

€ 12,95
€ 27,95
€ 1,95

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.