Een heerlijke complete echt Limburgse pastasaus. Boordevol stukjes vlees. Ambachtelijk bereid door Traitteur Ritt uit Kerkrade. Al meer dan 50 jaar wordt er bij traitteur Ritt gewerkt met authentieke familierecepten doorgegeven van vader op zoon. De gerechten worden bereid met vers vlees, verse groenten en kruiden. Door het lange rustige stoven ontstaan er maaltijden waar liefde in zit en dat proef je.
Het varkensvlees dat gebruikt wordt in deze bolognese saus is afkomstig van het Duroc d’Olives varken. Een varken waarbij de samenstelling van het varkensvoer is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. De basis is een mix van pure granen (tarwe, gerst, mais), vezels en eiwitten. Aan deze mengeling wordt olijfolie als vetbron toegevoegd. Olijfolie bevat weinig verzadigde vetten die schadelijk zijn voor onze gezondheid, en veel mono-onverzadigde vetzuren. Doordat de varkens deze olie met hun voer binnen krijgen, krijgt het varkensvet een gelijkaardige vetzuursamenstelling. Een goede zaak om hart- en vaatziekten te vermijden.
Lekker in combinatie met onze echt Limburgse spelt pasta of de Ovivo ei pasta. Genieten maar.
Varkensvlees van het duroc d'Olives varken (51%), water (30%), aubergine, bleekselderij, ui, courgette, wortel, tomaat, zout, specerijen, tarwebloem (GLUTEN), citroenzuurwater, zonnebloemolie, stabilisator, vitamine C. Kan sporen van NOTEN bevatten.
Energie: 327KJ/ 77,9kcal
Vet: 2,3 g, waarvan verzadigd 1,1 gram.
Koolhydraten: 9,6 g, waarvan suikers: 2,7 gram.
Eiwitten: 8,4 gram.
Zout: 0,3 milligram
700 gram
© 2023 www.limburgsgeschenk.nl - Powered by Shoppagina.nl