Geen producten (0)

 

Asperges met achterham, roerei en Juulz+ Sinaasappel Chili dressing

Ook geschikt voor Yoghurt Basilicum & Mosterddressing

Ingrediënten:

Schil de asperges. Kook ze in ruim water met wat zout in 15 minuten. Klop de eieren los met wat zout en peper en de crème fraiche. Verhit de boter in een grote koekenpan. Giet er het eimengsel in en roer tot het gaat stollen. Neem de pan van het vuur en roer nog af en toe. Giet de asperges af en laat ze uitlekken. Overgiet de ham met het kookvocht van de asperges om hem op te warmen. Verdeel de asperges over de borden. Schep er ham en roerei bij. Schenk hierover de Juulz+ Sinaasappel Chili dressing.

 Advocaat bokkenpootjes taart

Advocaat bokkepootjestaart

Ingrediënten:

Voorbereiding:

Zet alle ingrediënten klaar en halveer de bokkepootjes.

Bereidingswijze:

De bokkepoten over de lengte doormidden snijden. De helft van de bokkepoten over de bodem van de springvorm verdelen. (als bodem van de taart) De slagroom met de slagroomversteviger stijf kloppen. De vanillesaromapudding bereiden zoals op het pakje staat. (je moet de saroma door de (200 ml) koude melk kloppen) De vanillepudding met de (advocaat) door de slagroom kloppen. De helft van het mengsel over de bokkepoten verdelen. De andere helft van de bokkepoten als tussenlaag hierover verdelen. De overige helft van het mengsel over de bokkepotentussenlaag uitsmeren. Eventueel overgebleven bokkenpoten verkruimelen en samen met de kruimels uit het pakje over de taart verdelen. De taart een paar uur in de koelkast laten opstijven. Serveertips Lekker bij de koffie.

 

Broodje kip met sla en mini courgettes zoet/zuur 

 

Ingrediënten:

Leg de kipreepjes in de marinade die je maakt van 4 el ketjap en 2 el olijfolie Half uurtje laten staan. Bak de kipreepjes in een beetje olijfolie. Fruit de champignons mee Bak de broodjes af in de oven Snij de broodjes doormidden en besmeer ze met paturain. Leg ze op een royaal bord. Verdeel de kip reepjes over de 4 broodjes Garneer de sla, de dun gesneden rode ui, kleine tomaatjes en de mini courgette zoet-zuur bij het broodje. Besprenkel met honing mosterdsaus en leg het ei er nog bij. Een heerlijk en gezond lunch gerecht!

 

Zomerse salade:

Ingrediënten:

Dresseer een mooi bord met verse, gewassen salade. Verdeel de kip gelijkmatig over de salade. Dresseer daartussen de sinaasappel en mango. Schenk hierover gelijkmatig, naar smaak, de Sinaasappel Chili dressing. Dit kan naar smaak ook met Yoghurt Basilicum of de Mosterddressing.

Momenteel nog geen berichten aanwezig

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.