Geen producten (0)

Broodje kip met sla en mini courgettes zoet/zuur 

 

Ingrediënten:

Leg de kipreepjes in de marinade die je maakt van 4 el ketjap en 2 el olijfolie Half uurtje laten staan. Bak de kipreepjes in een beetje olijfolie. Fruit de champignons mee Bak de broodjes af in de oven Snij de broodjes doormidden en besmeer ze met paturain. Leg ze op een royaal bord. Verdeel de kip reepjes over de 4 broodjes Garneer de sla, de dun gesneden rode ui, kleine tomaatjes en de mini courgette zoet-zuur bij het broodje. Besprenkel met honing mosterdsaus en leg het ei er nog bij. Een heerlijk en gezond lunch gerecht!

 

Asperges met achterham, roerei en Juulz+ Sinaasappel Chili dressing

Ook geschikt voor Yoghurt Basilicum & Mosterddressing

Ingrediënten:

Schil de asperges. Kook ze in ruim water met wat zout in 15 minuten. Klop de eieren los met wat zout en peper en de crème fraiche. Verhit de boter in een grote koekenpan. Giet er het eimengsel in en roer tot het gaat stollen. Neem de pan van het vuur en roer nog af en toe. Giet de asperges af en laat ze uitlekken. Overgiet de ham met het kookvocht van de asperges om hem op te warmen. Verdeel de asperges over de borden. Schep er ham en roerei bij. Schenk hierover de Juulz+ Sinaasappel Chili dressing.

Zomerse salade

Zomerse salade

Zomerse salade van gerookte kip, met sinaasappel, mango en Juulz+ dressing.

Lees meer